Thursday, September 16, 2010

Buat Duit Dengan ChurpChurp

Hari ini saya ingin berkongsi tentang satu lagi program pengiklanan yang boleh menghasilkan wang iaitu ChurpChurp. Seumur hidup saya, ini program yang paling senang, lebih senang dari Youthsays. Yang penting anda mesti ada twitter. Nih, saya nak tunjuk Earning pertama saya, dari iklan pertama yang saya dapat.

Memang tak banyak sebab follower saya kat twitter tak banyak. Semakin banyak follower anda,semakin banyak pendapatan anda. Jika anda teringin belajar menjana pendapat melalui ChurpChurp + Twitter, maka saya syorkan anda miliki Ebook percuma Duittwitter yang ditulis oleh Bro Wanmus. Oh Ya, satu lagi, jangan lupa jadi follower saya kat twitter, Twitter.com/Ronaldmohoni, nanti saya akan follow kamu juga.

5 comments:

Mr. J pengeRindu said...

yupp.. dah daftar dgn Churp.

* Kerana Ain 90 ,Pemuda bunuh diri.

ken said...

yay! =)

kelhome said...

yihaaa!! tak lama lagi banyak la tu.

Ronald mohoni said...

haha.. saya join churpchurp baru seminggu. harap-harap boleh buat banyak duit.

sabree hussin said...

Join dah cuma masih belum ada hasil.. boring je