Monday, August 9, 2010

Pendapatan Pertama Dari Nuffnang

Hari ini saya mendapat cek pertama dari Nuffnang. Saya cukup terujah, kerana ini bukan setakat pendapatan pertama saya dari Nuffnang, tapi juga pendapatan pertama saya dari internet. Walaupun tak banyak, tapi duit juga bah. Besok saya nak bank in cek Nuffnang nih kat bank. kalau kamu tidak percaya nih buktinya, saya scan cek tersebut dan upload kat blog saya nih.

12 comments:

Merrinette said...

wonder when can i hv my own earning :(

oktant said...

Tahniah Bro! Wow, boleh tahan banyak gak jumlah tu. :)

Notakosong.com said...

wah! congrats!

berapa lame bro untuk dapat banyak tu? 2 bulan?

Norzie said...

Syabas..moga bertambah lagi..Saya link kamu,kamu link saya k.

Ronnie said...

Congrats Ronald ! Mine is growing too slow and wondering how you do it....any tips ?

小澤 (DSvT) said...

Congrat~ Bro You are doing kinda good, keep it up...

LyNn HaMzAh said...

tahniah...lynn baru jer dapat buffered earning hari nie...

Ronald Mohoni said...

sikit jah bah, bukannya banyak, bolehlah untuk bayar bil. Apa-apa pun, nanti saya kongsi tips, tapi bukan sekarang, saya masih melakukan kajian... boleh bah kan..

Everlyn said...

Congrats...!!
Hw long did u serve for nuffnang dy? =)

titan said...

tahniah ronald. Semoga dapat lebih pada masa yang akan datang.

Dila.13 said...

saya tak tahu kenapa tapi income saya di sana masih stuck pada RM1.50. haha :P

muchang said...

wah kaya nyeeee :p dun worry i'll be following your footsteps