Thursday, August 26, 2010

Blog Saya Yang Menjana Pendapatan Dari Nuffnang


Hari ini saya nak berkongsi tentang satu blog saya yang benar-benar memberi pendapatan dari nuffnang. Blog ini pada mulanya adalah blog rojak (Blog campur-campur). Macam-macam saya tulis. Tapi kini, blog saya itu telah menjadi blog kesihatan. Nama blog saya ini tidak ada kena mengena dengan blog kesihatan. Tapi ianya masih mampu memperolehi pengunjung dari Enjin Carian Google.

Di bulan puasa ini, senak perut adalah kata kunci yang sering membawa pengunjung ke blog saya. hari ini saja, setakat jam 12.00 tengah hari, ada 10 carian tentang senak perut dari Enjin Carian Google yang memasuki blog saya.

6 comments:

Nick said...

you're a good blogger !!!

Ronald mohoni said...

no lah, biasa-biasa saja.

Wan Gerrard said...

Terbaik la bro, tehniah2^^

Ninja Biker said...

boleh kongsi tips macam mana dapat banyak star tu? :)

Sharinginfoz said...

tahniah mesti happy kan

Rahsia SEO Terbongkar

izyanty collection said...

cam2 rupanye....jom join contest merdeka kat my blog