Thursday, November 4, 2010

Tambah 100 Followers Twitter Setiap Hari

Semenjak kemunculan buat duit dengan twitter nih, masing-masing nak tambah follower seramai mungkin. Tapi awas, silap langkah pihak twitter akan menggelar anda spammer. Tapi ada tekniknya untuk mendapat 100 followers setiap hari. Buktinya:
1)Rabu

2)Khamis

Ini baru guna satu teknik. Hehehe, semua ini dipelajari dari Ebook Duittwitter. Berbaloi-baloi...

7 comments:

kelhome said...

share la sikit bro..teknik tu. bg hint la hahaha

Ronald mohoni said...

Kelhome.. Satu masa nanti saya akan share.. Sabar.. hehehe

P A U L I N E said...

sya masih tak fasih sanggat dgn twitter nie.. (jgn ckp psal curp curp tu lg.. ) hahaha..

kisahsensasi said...

hmmm... nie kalau join churp-churp... memang bagus nie

Ronald mohoni said...

Pauline: Cuba jeh buka akaun twitter, tak payah tunggu fasih... hehehe..
Kisahsensasi: Join, jgn tak join.

Affan Ruslan said...

ajar lah.
rasa macam tau.
follow org byk2, dgn anggapan die akan follow kita balik. betul tak?
tgk bhgn following dah blh agak.
tapi kalau ada teknik lain, boleh lah kongsi, sj nak tau :D

Ronald said...

Affan: kita follow dan harap dia follow kita balik, ramai yg guna teknik tu, tapi susah sikit sebab tak semuanya akan follow kita balik.